Veelgestelde vragen

Wanneer komt mijn bestelling binnen?

Bij elke bestelling leveren wij je een track and trace code, hiermee kan je volgen waar het pakketje is en wat de verwachte bezorgtijd is. De meeste bestellingen komen binnen 4 werkdagen binnen. Is het na twee weken nog steeds niet binnen? Neem dan contact met ons op.

Krijg ik korting als ik meer foto’s bestel?

Wil je meerdere foto's in een bestelling plaatsen? Dan is het mogelijk om korting te krijgen, de korting (10 tot 50%) is afhankelijk van het aantal foto's. eem hiervoor contact met ons op.

Wat kan ik bestellen bij JouwANPFoto?

Deze site is speciaal bedoeld voor standaard nabestellingen voor foto's die bijvoorbeeld dienen als persoonlijke herinneringen. JouwANP foto is onderdeel van Caption Photo Gallery (CPG). CPG levert ook veel verschillende hoogwaardige (historische) vergrotingen voor aan de muur. Nieuwsgierig? Neem gerust een kijkje op onze site! www.captionphotogallery.com.

Ik heb een vraag over een foto waar ik zelf op sta.

Neem dan contact op met de fotoredactie of beeldproducties van ANP, zij helpen je verder!

Mijn foto’s zijn beschadigd aangekomen/verloren, wat nu?

Neem contact met ons op en wij zorgen voor een passende en snelle oplossing.

Wat mag ik wel/niet doen met de foto?

Op de foto die je bestelt rusten auteursrechten. De bestelde foto is van jou en blijft van jou, maar de rechten op foto zijn niet van jou. Dat wil zeggen dat je de foto niet mag reproduceren, vermenigvuldigen en niet zonder toestemming van ANP mag publiceren in bijvoorbeeld sites, geprinte media of TV. Je mag de foto ook niet doorverkopen. Let hier goed op. De wet op het auteursrecht is een strenge wet. Wil je meer weten over deze rechten, Neem dan contact met ons op

Kan ik ook digitale bestanden ontvangen?

Op het moment is het ons niet toegestaan om aan particulieren digitale bestanden te leveren. Mocht je een zakelijke bestelling willen doen voor digitale bestanden, dan kan je contact opnemen met Caption Photo Gallery.

Voor het goed functioneren van deze website zijn alleen functionele cookies nodig. Er worden geen tracking cookies gebruikt.

Gebruik

Geef hieronder aan waarvoor je het item gaat gebruiken.

Je hebt nog geen gebruik ingevuld.

Downloaden is momenteel niet mogelijk, meest waarschijnlijk omdat je niet meer ingelogd bent. Controleer of je nog ingelogd bent en probeer het nogmaals.Verstuur

Bedankt voor het invullen van het gebruik. Druk op de knop hieronder om je beelden te downloaden.

Download

Download Zip-bestand

Een ogenblik geduld alsjeblieft, je zipbestand wordt nu aangemaakt.


Je beelden worden klaargezet. Je ontvangt een e-mail met een link waarmee je het zip-bestand kunt downloaden. Dit proces kan een paar minuten in beslag nemen.

Er is een fout opgetreden. Je zip-bestand kon niet worden gegenereerd.